Меню

Международни авторски проекти

Тук може да намерите подробна информация за международните концертни вечери, организирани от Колектива ни

/
Март, 2019
„Среща с пролетта“, Белград

Танцов колектив „Вангелов“, съвместно с Българското посолство в Република Сърбия и КУД „Св. Сава“ – Белград, организират в магнетичния Белград за поредна година концертни вечери с участието на различни по стил творчески групи.
Прочети още...

/
Април, 2019
„Среща с пролетта“, Букурещ

Посрещаме пролетта с приятели от различни държави в забързаната столица на северната ни съседка – Румъния. За поредна година Танцов колектив „Вангелов“ и КУД „Св. Сава“, организират празничен пролетен концерт в град Букурещ.
Прочети още...

/
Май, 2019
Международен конкурс
„Виват-Талант“, Санкт Петербург

Конкурсната вечер, организирана по идея на Танцов колектив „Вангелов“ на професионална руска сцена, ще бъде организирана за поредна година. Събитието е ярко доказателство за успешността на международните сценични проекти – дело на г-н Вангелов, и за желанието му да се популяризира българското културно-танцово наследство. Прочети още...

/
Май, 2019
„Букви наши - гордост наша“, Сараево

Една мистерия, една магия, наречена Сараево! За втора поредна година български артисти ще застанат пред чистосърдечната и възторжена публика в Босна и Херцеговина! Сърдечна признателност изказваме на посланик Августина Цветкова и на военния аташе на Репубрика България в Сараево – г-н Иво Кутев. Очаквайте повече информация скоро!

/
Юни, 2019
„Пиреа Фест“, Ней Пори

Освен с добре познатите си туристически забележителности и летни курорти южната ни съседна Гърция е и място, на което почивката може да бъде успешно съчетана с международна културно-творческа изява.
Прочети още...

/
Октомври, 2019
„Багрите на Босфора“, Истанбул

Величественият Истанбул е икономическо, културно и историческо средище на Република Турция. Точно там Танцов колектив „Вангелов“ организира своята поредна международна концертна вечер, наречена „Багрите на Босфора“. Прочети още...